Rianne Braal (cesartherapeute) en Monique Lubbers (fysiotherapeute) geven bij Fitzwanger&zo de leukste cursussen rondom je zwangerschap in utrecht west.

Na het volgen van een opleiding voor fit-zwanger! therapeuten is in 2010 hebben Rianne en Monique Fitzwanger&zo opgezet. De zwangerschapscursussen worden gegeven in de ceroolfabriek in utrecht west
Door de combinatie van de visies omtrent houding, sport en beweging is er een zeer informatieve maar ook sportieve cursus ontstaan.

Rianne Braal

Rianne Braal is in 1998 afgestudeerd als oefentherapeute Cesar en richt zich met name op houding en beweging. Veel klachten van zwangere vrouwen zijn te voorkomen door houdingsadviezen en oefeningen die gericht zijn op de lichaamshouding.
In 2016 heeft Rianne haar opleiding tot vrouwencoach afgerond. Sindsdien helpt Rianne zwangere vrouwen en moeders waarbij de roze wolk toch niet zo roze blijkt te zijn. Rianne helpt ze via coachingsgesprekken aan nieuwe inzichten en een betere balans in hun leven. Voor meer informatie over haar werk als vrouwencoach kan je kijken op haar website.

Monique Lubbers is in 2006 afgestudeerd als fysiotherapeute. Als fysiotherapeut behandeld ze regelmatig zwangere vrouwen met rug en/of bekkenklachten. Er is vaak veel onduidelijkheid welke bewegingen goed, maar nog belangrijker, welke bewegingen niet goed zijn tijdens de zwangerschap. Veel vrouwen stoppen door deze onwetendheid met sporten wat natuurlijk heel jammer is ! Er is bewezen dat (aangepast) sporten juist een positieve invloed heeft op de zwangerschap en bevalling.

Rianne en Monique werken ook samen in Bunnik. Rianne is eigenaar van de-oefenpraktijk. Monique werkt bij Fysio Bunnik als fysiotherapeute.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De nieuwe Fit-zwanger! cursussen starten op 28 mei & 20 augustus 2019 !